Tratează-te cu pielea atemporală: încearcă aceste idei!

Mulți oameni nu își fac timp să învețe despre îngrijirea pielii sau să facă vreo încercare, în îngrijirea corectă a pielii lor. Acest lucru duce la îmbătrânirea accelerată și pielea care nu este la fel de sănătoasă pe cât ar trebui să fie. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să găsiți modalități de a vă îngriji pielea, pentru a evita aceste probleme prin folosirea de detergenti organici.

Pentru a preveni apariția pielii uscate, îi puteți aplica ulei de migdale si prin folosirea de detergenti organici pentru spalarea hainelor dumneavoastra. Uleiul de migdale poate fi aplicat pe întregul corp, cu fața inclusă. După ce se aplică, nu-l clătiți. Cu toate acestea, fiți conștienți de alergiile pe care le-ați putea avea. Aplicați uleiul de migdale pe o zonă mică și verificați dacă există o reacție alergică înainte de a-l aplica pe întregul corp.

Reduceți alimentele grase și zaharoase. Alimentele prăjite și alimentele bogate în zahăr pot avea un gust bun, dar vă fac ravagii pe față. Eliminați-le din dieta dvs. cât mai mult posibil, iar asta include băuturi răcoritoare. Înlocuiți acele alimente cu gunoi cu alternative mai sănătoase (de exemplu, mâncați iaurt în loc de înghețată) și urmăriți cum pielea dvs. se îmbunătățește.

Dacă doriți să reduceți roșeața nedorită în piele, săriți produsele cumpărate din magazin și încercați să vă faceți propriul reductor de roșeață. În felul acesta veți ști exact ce se întâmplă cu pielea dvs. și puteți evita ingrediente dure care vă pot irita pielea în continuare sau vor provoca rupturi. Vă puteți face tratamentul pielii dintr-un pic de ulei de jojoba și ceva suc de Aloe Vera, ambele fiind disponibile cu ușurință la magazinul alimentar sau alimentar sănătos.

Credeți sau nu, machiajul dvs. are o dată de expirare. Va trebui să aruncați produsele cosmetice vechi cel puțin la șase până la opt luni, probabil mai devreme. Bacteriile și alte elemente dăunătoare pot crește și prospera în machiajul tău și asta este rău pentru pielea ta.

Evitați-vă de alcool și pielea dvs. se va îmbunătăți. Consumul excesiv de alcool are efecte negative asupra calității pielii la fel ca și asupra restului sănătății fizice. Porii tăi se pot înfunda mai ușor și ai putea scăpa de excesul de ulei.

Cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul și starea pielii ar trebui să solicite ajutorul unui dermatolog sau al unui estetician profesionist. Astfel de indivizi au cunoștințele necesare pentru identificarea afecțiunilor pielii, recomandă produse adecvate pentru îngrijirea pielii pentru a trata aceste afecțiuni și personaliza un regim de curățare adecvat tipului individual de piele.

Dacă doriți să vă asigurați că arătați tinereț cât mai mult timp, ar trebui să vă gândiți să renunțați la fumat sau să nu fumați deloc. Fumatul face ca pielea ta să arate mai în vârstă și contribuie la formarea ridurilor.

Eczema nu trebuie să vă controleze viața. În timp ce simptomele sunt uneori neplăcute, încearcă următoarele sfaturi pentru a le reduce impactul asupra vieții tale. Începeți prin a evita loțiuni și detergenți care conțin parfum. În al doilea rând, purtați doar haine din bumbac. Lâna și țesăturile sintetice provoacă uneori o reacție proastă cu eczema. De asemenea, folosiți machiaj care nu are coloranți. Aceste lucruri pot ajuta la prevenirea oricăror iritări suplimentare ale pielii, ceea ce ar putea duce la o sclipire groaznică.

Dacă aveți probleme grave ale pielii, atunci ar trebui să luați în considerare un tratament chimic pentru piele. În aceste tratamente, substanțele speciale distrug legăturile dintre celule și îndepărtează straturile keratinizate. Acest lucru vă va lăsa pielea să pară netedă și sănătoasă. Totuși, acest lucru poate provoca înroșire și reacții alergice în anumite circumstanțe.

Pielea ta este expusă elementelor, la fel cum vremea se schimbă, la fel și nevoile de îngrijire a pielii tale. În timpul iernii, investește într-un hidratant mai gros pentru a oferi mai multă protecție împotriva vântului și a frigului. În timpul verii, căutați articole de greutate mai ușoare, fără uleiuri, pentru a vă menține pielea moale și netedă.

Aveți grijă pentru pielea dvs. programând un screening al pielii cu un dermatolog. Sondajele au arătat că medicii generaliști nu sunt la fel de eficienți ca dermatologii în identificarea creșterilor neobișnuite ale pielii. Pentru a fi pe partea sigură, priviți-vă pielea de cineva care este instruit să identifice zonele cu probleme ale pielii.

Acum aveți informații care să vă ajute să luați decizii bune atunci când vine vorba de îngrijirea tenului. Trebuie să fiți sigur că vă pierdeți timpul din viața ocupată pentru a aplica aceste sfaturi în regimul dumneavoastră de îngrijire a pielii. Dacă nu aveți un regim, acum este momentul să începeți unul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *