Ruj mat, un adevărat „manifest” pentru femeile puternice și încrezătoare!

ruj-mat

Colectia superba de rujuri mat accentueaza perfect senzualitatea buzelor. Spectrul de culori de la cel mai deschis la cel mai întunecat acoperă multe stiluri. Daca esti mai discreta sau ai o personalitate mai indrazneata, daca esti pasionat de un stil rock sau mai mult spre un stil romantic, atunci cu rujul potrivit vei putea reproduce cu acuratete un mesaj care te reprezinta cu adevarat.

Rujul rosu mat, arma invincibila a seductiei

Unul dintre cele mai populare rujuri mate care au devenit iconice datorită vedetelor de la Hollywood este un roșu pasionat. Este o declarație a unei femei pasionate și încrezătoare până acum. Este posibil ca Marilyn Monroe să fi fost cel care a împins alura rujului roșu mat până la apogeu, devenind o inspirație pentru milioane de femei din întreaga lume. Acest ruj nu s-a demodat și nu se va demoda niciodată deoarece poate fi purtat cu orice ținută și arată grozav cu un machiaj discret pentru ochi.

Ruj Velvet Matte

Căutați un produs care să vă învelească buzele în catifea luxuriantă? Rujul catifea îți poate îndeplini dorința. Culoarea intensa este extrem de durabila iar efectul este extrem de matasos. Aderă perfect la suprafața buzelor și le acoperă impecabil. Veți obține culori vibrante și foarte pigmentate într-o singură aplicare. Datorită formulei îmbogățite cu ceară emolientă și uleiuri hrănitoare, textura lor cremoasă nu usucă buzele, menținându-le hidratate și moi.

Ruj lichid cu textură mată

Daca iti plac rujurile lichide cu textura mata, acestea iti vor completa buzele perfect in nude bej, rosu, roz, violet, maro, piersic si o varietate de nuante. Consistența cremoasă a acestor rujuri mate se usucă rapid și, de asemenea, conturează buzele până la obținerea efectului dorit. Produsul vine cu un aplicator de precizie pentru utilizare usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *