Tehnici ale femeilor japoneze pentru a-si pastra tineretea si frumusetea pe termen lung.

Tehnici ale femeilor japoneze pentru a-si pastra tineretea si frumusetea pe termen lung.

Femeile japoneze sunt cunoscute pentru că sunt frumoase și tinere. Femeile japoneze par să fi găsit secretul frumuseții atemporale. De cele mai multe ori, femeile japoneze ocupă o poziție destul de înaltă printre cele mai frumoase femei. Ele dezvăluie secretele aplicării lor, astfel încât pielea lor să fie mereu întinsă, catifelată și cu acea strălucire specială care este caracteristică femeilor japoneze.

Regula celor 10 secunde – Cea mai strictă regulă în ritualurile de frumusețe japoneze Regula cere oricărei femei să folosească o cremă antirid și anti-îmbătrânire în 10 secunde de la duș. Cremele trebuie să fie hidratante, iar cremele folosite de japonezi sunt în mare parte naturale și conțin extracte din plante. Motivul pentru care timpul este atât de important aici este că porii se deschid imediat din apa fierbinte, astfel încât crema va fi absorbită mai repede.

Masaj facial cu prosop cald – Una dintre cele mai vechi tehnici de frumusețe din Japonia Femeile japoneze folosesc întotdeauna un prosop moale de bumbac, înmoaie prosopul în apă, îl pun pe față și masează ușor în funcție de liniile feței. După 15 minute, îndepărtați prosopul și masați ușor fața cu un ulei natural (avocado sau ulei de măsline). Acest lucru întinerește pielea și o menține moale pentru o lungă perioadă de timp.

Jamsu Beauty Technique – Tratament de frumusețe unic în Japonia Aplicați spumă de ras pe vârful degetelor și masați ușor fața, apoi spălați spuma întărită după 5-10 minute. Aplica pudra de machiaj (genul de pudra alba de pe fetele femeilor japoneze) si machiaza, folosind ritualul clasic pe care il folosesti, apoi – 30 de secunde mai tarziu, pune-ti fata intr-un vas cu apa rece. Acest lucru va repara machiajul și va condiționa pielea.

admin

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *