Cele mai bune și mai strălucitoare sfaturi pentru îngrijirea pielii

 

Pielea ta este cel mai apropiat lucru de tine și, de obicei, primul lucru pe care îl văd oamenii. Este important să aveți grijă bună de pielea dvs. din motive de sănătate, precum și să vă creșteți încrederea în sine. Utilizarea sfaturilor oferite în acest articol vă va ajuta să aveți mai bună grijă de pielea dvs., astfel încât să puteți fi sănătos și strălucitor pe parcursul zilei prin folosirea de detergenti bio.

 

Vergeturile sunt o problemă cu care se confruntă mulți oameni. Untul de shea a arătat capacitatea remarcabilă de a reduce vizibilitatea vergeturilor și, în unele cazuri, le îndepărtează complet din vedere. Untul de cacao îndeplinește aceeași sarcină. Utilizarea acestor produse în combinație cu o expunere crescută la soare va ajuta foarte mult orice probleme de vergeturi.

 

Când încerci să ai cea mai atractivă piele posibilă, încearcă să reduci cantitatea de stres din viața ta. Stresul poate duce la apariția acneei, a ridurilor și a altor probleme ale pielii. Dacă nu puteți evita stresul, luați-vă cel puțin timp pentru a vă relaxa și a ajuta la atenuarea acestuia. Activități precum meditația vă pot beneficia în acest fel.

 

Cel mai bun, cel mai important mod de a vă asigura că pielea dvs. rămâne sănătoasă este să vă protejați pielea de soare. Prea mult timp la soare poate provoca pielea uscată, pete de vârstă, pistrui și riduri. Expunerea prea mare la soare poate provoca probleme care sunt mai grave, cum ar fi cancerul de piele.

 

Dacă crema sau loțiunea de zi curentă nu conține ingrediente care să vă protejeze pielea de soare, luați în considerare amestecarea într-o protecție solară ușoară. În mod ideal, produsele dvs. faciale ar trebui să ofere SPF de cel puțin 15. Căutați pielea cu ingrediente iubitoare de soare, precum vobenzonă, Helioplex sau zinc micronizat. Aceste ingrediente oferă o acoperire cu spectru larg, fără a afecta aspectul de colorare a pielii.

 

Pentru a obține cea mai bună utilizare din produsele de îngrijire a pielii, trebuie să le aplici în ordinea corectă. Ar trebui să începeți prin produsul mai puțin gros și să vă asigurați că acesta pătrunde în piele. Apoi treceți la un produs puțin mai gros și terminați cu cel mai gros. Nu aplicați un produs nou până nu a fost absorbit anterior.

 

Dacă aveți pielea uscată, alegeți un fond de ten care să îl hidrateze. Acest tip de fond de ten este disponibil în pulbere, băț sau lichid pe bază de ulei. Folosirea unui fond de hidratare bun vă va împiedica pielea de a deveni mai slabă și uscată și, de asemenea, va asigura că fondul de ten se lipeste bine de piele.

 

Pentru a menține pielea sănătoasă și suplă, formează din nou acel duș fierbinte la o temperatură mai moderată. Un duș fierbinte lung și aburit este o terapie excelentă pentru durerile și durerile musculare ocazionale. Însă, în timp, dușurile calde îndelungate îți pot fura uleiurile naturale de pe piele, uscându-l prematur. Pentru curățare zilnică, mențineți dușul scurt și temperatura apei setată la o încălzire confortabilă. După aceea, folosiți un prosop moale și pufos pentru a usca ușor.

 

Sucul de lămâie este excelent pentru albirea pielii tale. Dab suc de lămâie pe pete întunecate, cicatrici și alte cusături pentru a le ajuta să fie mai ușoare. Va trebui să continuați să o aplicați pentru a avea cele mai reușite rezultate, dar nu veți folosi produse chimice, deci este mai sănătos și mai natural.

 

Nu subestimați cât de importantă este nutriția pentru îngrijirea pielii. A avea o dietă hrănitoare și bine echilibrată vă va permite feței să arate sănătos și să vă micșoreze acnee. Vitaminele și mineralele pot, de asemenea, să accelereze vindecarea cicatricilor și a cusurilor, precum și, pot scădea pufuleții și inflamația din jurul ochilor și buzelor.

 

Purtați protecție solară în mod religios și rămâneți afară de soare cât mai mult posibil dacă suferiți de o despărțire. Razele UV ale soarelui vor crește roșeața și inflamația în pielea ta. Dacă utilizați medicamente pentru acnee, pielea dvs. poate deveni, de asemenea, mai sensibilă la lumina soarelui.

 

Dacă rămâneți fără toner și pur și simplu nu puteți ajunge la magazin pentru a obține niciunul, încercați oțet de cidru de mere în locul său. Face același lucru pe care l-ar face tonerul. Va limpezi rapid cosurile și va echilibra Ph-ul pielii. Poate fi cam mirositor, dar funcționează destul de bine.

 

Pielea ta este harta aventurilor tale. Fiecare cicatrice sau semn de frumusețe poate servi ca o altă poveste. Este important să aveți grijă de această hartă. Dacă folosești sfaturile date, vei fi pe drum spre o piele mai sănătoasă, mai frumoasă! Este posibil să fiți capabil să minimizați acele cicatrici, dar puteți spune în continuare povestea despre cum le-ați obținut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *