Cum sa vinzi mai multe produse in mediul online?

Cum sa vinzi mai multe produse in mediul online?

Magazinele sunt in general limitate de zona geografica. Chiar daca comercializati cele mai bune produse, acestea nu ajung la toata gama de consumatori pe care o doriti. In ziua de astazi, prezenta online nu mai este un lux, ci o necesitate pentru orice antreprenor. In ultimul timp, vanzarile online au inregistrat o crestere semnificativa, iar previziunile sunt promitatoare.

Pentru a putea genera vanzarile pe care vi le doriti, nu este de ajuns un website ce are implementat functia de comert electronic. Sunt mult mai multi factori care influenteaza o vanzare eficienta a produselor. Cele mai importante aspecte pentru o functionare optima a acestuia constau in design si functionalitati.

Design-ul website-ului va va ajuta sa pastrati clientul pe acesta si sa il atrageti sa navigheze pe pagini. Un aspect placut si o structura in care se va gasi cu usurinta informatia dorita va mentine consumatorul conectat pe site-ul dvs. si il va convinge sa revina si urmatoarele dati. Shopify, cea mai noua si optima platforma pentru magazine online, aduce o gama vasta de teme customizabile pentru crearea unui website atragator si usor de accesat de pe orice dispozitiv mobil.

Un alt factor important in ceea ce priveste functionarea optima a afacerii online consta in functionalitatile oferite de platforma in care administrati magazinul electronic. Shopify aduce o multime de functionalitati necesare pentru usurinta administrarii, raportarii si promovarii produselor. Va voi prezenta cateva motive pentru care sa alegeti platforma Shopify.

  1. Design

Precum am precizat anterior, aceasta platforma ofera un numar semnificativ de teme, actualizate si optimizate, pentru a crea un website atragator si usor de utilizat. Calitatea userfriendly este foarte importanta pentru consumatori, iar Shopify nu se lipseste de aceasta.

 

  1. Securitate

Pentru ca in ziua de astazi majoritatea platilor se efectueaza online, platforma ofera posibilitatea de a va proteja toate datele platilor online.

 

  1. Aplicatii

Magazinul de aplicatii al platformei Shopify pune la dispozitie o varietate de functionalitati, cu alte cuvinte, exista o aplicatie pentru orice. Unele dintre cele mai utilizate si necesare functionalitati sunt pentru generarea de rapoarte sau pentru elaborarea calculelor contabile.

 

  1. Instrumente pentru marketing si SEO

Promovarea trebuie sa fie inclusa in viata unei afaceri, iar pachetele pentru promovare online pot fi costisitoare, insa, cu ajutorul platformei Shopify, puteti beneficia de acestea, fara a achizitiona servicii extra de promovare online. Prin platforma aceasta puteti realiza campanii SEO mult mai usor si eficient, astfel incat sa obtineti o crestere organica in motoarele de cautare, totodata, datorita functionalitatilor si a gamei vaste de aplicatii, puteti crea campanii de marketing online mult mai simplu.

 

  1. Suport clienti

Shopify este renumit pentru functia de “suport clienti” pe care o are implementata, fiind disponibila non stop, iar raspunsul venind instant.

Daca nu v-ati hotarat inca sa alegeti dezvoltarea magazinului dvs. si in mediul online, doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca 75% dintre consumatori aleg sa achizitioneze produse din mediul online. Detinerea unui magazin electronic aduce avantaje nenumarate, unul dintre acestea fiind costurile scazute de administrare, mai exact, nu va fi nevoie sa platiti o chirie semnificativa, precum in cazul unui magazin fizic, de asemenea, nu va fi necesar sa platiti angajati pentru intretinerea acestuia.

Magazinele electronice nu sunt limitate de zona geografica, ofera o audienta targetata si sunt deschise non stop, dar cel mai important, ofera confort consumatorului. Acesta va putea achizitiona produse de acasa, de la birou sau din mijlocul de transport, doar cu cateva clicuri. Magazinele online ofera, de asemenea, posibilitatea de a filtra rezultatele, astfel incat sa se gaseasca mult mai usor un produs sau un serviciu dorit.  Shopify ofera posibilitatea de a implementa o multime de functii care sa va ajute sa generati mai multe vanzari si sa cresteti afacerea eficient.

Iti recomand dezvoltarea magazinului in mediul online, sau migrarea magazinului electronic actual pe Shopify, cea mai noua, functionala si securizata platforma creata special pentru acestea. Shopify are implementata inclusiv si functia de dropshipping prin care puteti comercializa produse de la comercianti renumiti atat pe plan national, cat si international, fara costuri aditionale.

 

 

No Comments

Post A Comment