De ce aveti nevoie de SEO?

De ce aveti nevoie de SEO?

 

Ca antreprenor iti doresti ca afacerea ta sa fie una prospera, una de care sa fii mandru si care sa iti aduca profit pe termen lung, insa de multe ori, prosperitatea se diminueaza. Cand afacerea ta trece printr-o perioada slaba, iti recomand sa iti imbunatatesti strategiile de marketing, sa gasesti noi modalitati de a atrage clienti si de a fi in top.

Te-ai gandit la promovare online?

Se poate sa fi incercat aceasta metoda, insa sa nu fi dat roade. De multe ori promovarea prin intermediul internetului nu aduce beneficiile astptate si poate fi o investitie inutila, acest lucru se intampla cand utilizati platforme ineficiente sau colaborati cu o companie ce nu acorda un interes optim promovarii dumneavoastra.

Primul pas pentru a va creste numar de clienti este Acela de a ajunge in prima pagina Google. Pentru a face acest lucru puteti aborda diferite metode. Cea mai uzuala este prin anunturile Google. Acestea constau in crearea de campanii, in baza unor cuvinte cheie si in functie de bugetul alocat, veti fi indexat pe prima pagina, insa este nevoie sa administrati aceasta platform zilnic si sa investiti cateodata sume exaggerate pentru a va pastra locul.

Cum pot ajunge in prima pagina Google cu o investitie minima?

Precum stim cu totii, nimic nu este gratuit, insa gasiti servicii si metode de calitate la preturi reduse. O modalitate eficienta prin care puteti fi indexat foarte usor in prima pagina a acestui motor de cautare este Campania Search Engine Optimization, realizata de experti in SEO Bucuresti. Aceasta consta in optimizarea interna a website-ului dumneavoastra prin adaugarea de cuvinte cheie si, de asemenea, crearea unor articole ce genereaza blacklink-uri catre site-ul dumneavoastra.

Aceasta metoda consta intr-o investitie ce va aduce rezultate pe termen lung. Spre deosebire de Adwords, prin Search Engine Optimization veti ajunge pe poitia dorita si, chiar dupa incetarea acesteia, site-ul va ramane plasat mult timp.

Eu va recomand totusi sa folositi ambele metode, in paralel, in acest fel veti fi mult mai usor indexat.

Am facut SEO, dar inca nu sunt pe prima pagina, cum pot progresa?

Conteaza foarte mult compania cu care colaborati deoarece articolele realizate in scopul generarii de black link-uri trebuie, de asemenea, construite dupa un anumit tipar. Totodata, site-ul dumneavoastra are un rol important in indexarea sa pe primele pagini. Spre exemplu, politica de indexare a lui Google s-a schimbat, in prezent, un criteriu foarte important pentru indexare este reprezentat de optimizarea site-ului dumneavoastra web pentru toate dispozitivele mobile.

Daca website-ul nu este optimizat si nu se ridica la standardele impuse de Google, este foarte probabil sa nu ajungeti niciodata pe prima pagina, chiar daca investiti sume foarte mari in metode de promovare precum SEO si Adwords.  Este esential sa atingeti toate etapele necesare pentru indexarea site-ului dumneavoastra web pentru a ajunge pe prima pagina.

Ce metode de promovare online pot aborda?

Iti recomand sa utilizezi in paralel toate metodele de promovare. In primul rand, asigurati-va ca aveti website-ul optimizat, daca nu, contactati o echipa ce il poate optimiza correct si eficient. Ulterior, abordati metodele de promovare.

Puteti incerca prin social media, de exemplu. Foarte multi oameni utilizeaza retelele de socializare si de aceea promovarea in acest mediu va avea un success remarcabil. De asemenea, puteti aborda si metoda campaniei adwords. Insa, cea mai eficienta metoda este prin Search Engine Optimization.

De ce indexarea este importanta pentru cresterea numarului de clienti?

Un numar foarte mare de consumatori prefera sa caute pe internet un produs sau un serviciu inainte de a vizita magazinul fizic. Indexarea este foarte imporanta deoarece, cand un consuamtor va cauta un anumit serviciu sau un anumit bun o va face in primul rand online. Daca dumneavaostra va situati in primele pagini Google acesta va va gasi website-ul imediat si va avea posibilitatea sa va compare cu concurenta. Avand un site optimizat, cu un design atragator si, de asemenea, un bun sau serviciu de calitate la un pret atragator, sunt sanse enorme ca acest consumator sa fie viitorul dumneavoastra client. Pe de alta parte, faptul ca site-ul web se afla in primele pagini denota seriozitate si veti spori increderea consumatorului in dumneavoastra.

No Comments

Post A Comment