Siguranta si confort in casa ta

Siguranta si confort in casa ta

Fiecare ne gandim la un moment dat sa innoim ceva in casa. Fiecare membru al familiei alege sa isi redecoreze incaperea in care petrece cel mai mult timp, insa, baia, nu este foarte rar luata in calcul.

Mobilierul din baie il schimbam doar cand se deterioreaza, iar redecorarea acesteia este aproape inexistenta, ajungand sa schimbam vasul de toaleta, lavoarul sau cada doar cand se strica. De ce sa nu imbunatatim si imaginea baii cand dorim sa innoim casa?

La un moment dat casa ta arata impecabil, ai o sufragerie moderna, o bucatarie in care iti e mai mare dragul sa stai, dormitoarele sunt decorate dupa gustul fiecarui membru ce doarme in respectivul, insa baia este lasata pe dinafara, de obicei sub pretextul “nu s-a stricat nimic, de ce sa schimb?” sau “musafirii or sa stea in living sau bucatarie”, conceptiile acestea sunt gresite, nu numai ca acestia iti vor folosi baia, dar de ce sa nu ai un spatiu in care te poti relaxa in intimitate?

Dupa o zi grea, o baie calda cu diferite tratamente pentru corp este binevenita si o poti face si mai relaxanta daca mediul este exceptional. Poti utiliza un perete sticla pentru a separa dusul sau casa de restul baii si vei simti si mai multa liniste si relaxare.

Peretii de sticla utilizati in baie pot fi transparenti sau sablati, astfel incat sa renunti la utilizarea unei perdele de baie, care se si deterioreaza repede, imbaxindu-se.

De ce utilizarea unui astfel de perete este foarte avantajoasa?

In primul rand, poti renunta la perdeaua de baie, nu va mai fi nevoie sa arunci banii incontinuu pe acest accesoriu care se deterioreaza imediat, sticla o va inlocui si va fi pe termen lung. Este exceptionala, mai ales datorita faptului ca este securizata, peretele din sticla nu se va sparge si nici nu va cadea, spre deosebire de perdea care se rupe daca o agati. Securizarea poate ca este cel mai mare avantaj deoarece vei avea o mai mare siguranta in baie, totodata, tratamentul sticlei impiedica craparea si spargerea acesteia din cauza diferentelor de temperatura.

Daca doresti sa ai o baie ca in filme, poti opta pentru decorarea acesteia, fiind facuta la comanda, poti alege salbarea sau imprimarea acesta cu diferite modele, astfel incat baia ta sa arate uimitor si sa te simti bine in momentele tale de relaxare. Un astfel de perete din sticla iti va proteja si mobila, astfel incat aceasta nu se va uda si nu mucegai.

Poti amplasa pereti din sticla transparenta sau sablata din podea pentru a separa dusul de restul baii, sau poti sa ii amplasezi pe cada, astfel incat sa obtii o cabina-cada de dus. Sunt nenumarate posibilitatile in care poti utiliza acest mod de décor astfel incat baia sa fie un mediu sim ai relaxant.

Peretele din sticla, numit si paravan walk in, compus din sticla securizata, transparenta sau sablata, este cea mai buna alegere pentru a crea in baia ta un spatiu mult mai deschis si mult mai practic.

Puteti sa va lasati imaginatia libera si sa transmiteti idelile dumneavoastra, astfel incat acesti pereti din sticla sunt realizati la comanda, puteti avea baia dorita. Montajul se realizeaza de catre un personal calificat, siguranta dumneavoastra fiind pe primul plan.

Comunicati modelul dorit si asteptati echipa de profesionisti sa va indeplineasca visul. Nu mai neglijati baia si alegeti o metoda practica si estetica de décor si de protectie in baie. Mobilierul va fi ferit de apa si umezeala, iar dumneavoastra veti fi in siguranta datorita sticlei securizate din care sunt realizati acesti pereti.

 

No Comments

Post A Comment