Cum sa alegi haine rezistene in timp

Cum sa alegi haine rezistene in timp

Din cauza unei cereri foarte mari, producatorii confectioneaza haine din materiale slabe din punctul de vedere al calitatii, precum poliesterul si nailonul. Acestea sunt daunatoare atat pentru piele, cat si pentru mediu, iar pe deasupra se deterioreaza si foarte repede, fiind produse petrochimice.

Cand achizitionam un bun, ne dorim sa ne bucuram cat mai mult timp de acesta, de aceea este nevoie sa ne orientam in mare parte catre materialul din care este manufacturat. Ceea ce este trist consta in faptul ca la toate nivelele pietei, calitatea proasta este o pacoste.

Cum sa iti alegi hainele potrivite?

Pentru ca un articol vestimentar sa fie potrivit, sa fii sigur ca va rezista in timp este nevoie sa studiati cu atentie eticheta. Precum in cazul alimentelor, etichat produsul poate sa ofere foarte multe indicii despre acesta. Va recomand sa evitati amestecurile de fibra si articolele confectionate din material sintetice. Cele mai bune articole vestimentare sunt cele manufacturate din material natural, precum lana si bumbacul.

Bumbacul este un material natural, foarte confortabil si prietenos atat cu pielea, cat si cu mediul, pe deasupra este rezistent in timp. Citirea etichetelor nu numai ca va va ajuta sa alegeti produsul potrivit, dar va va indruma in ingrijirea acestuia. Pe eticheta sunt prevazute metodelele prin care sa se curate, temperature ideala de spalare si ce factori sunt daunatori pentru acest material.

Unde gasesti articole vestimentare din bumbac?

Vans Romania aduce fanilor o gama variata de articole vestimentare si accesorii din bumbac. Sunt foarte confortabile si rezistente datorita acestui material ideal. Spre deosebire de alti producatori, Vans pune la dispozitie numai produse de calitate superioara pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a se bucura mult mai mult timp de bunul preferat achizitionat.

Brand-ul isi are originea in Statele Unite, in statul Californie. Fratii Paul si James Van Doren au infiintat Vans in anul 1966. Au inceput prin confectionarea pantofilor. In prima lor zi au avut 12 clienti. Ceea ce este diferit fata de alte brand-uri consta in modul in care cei doi frati si-au vandut produsele. In magazine aveau afisate doar trei modele, consumatorii venind si alegandu-si modelul, ulterior acestia fabricandu-l. In ziua de astazi compania a devenit foarte popular ape plan global, iar Vans produse o gama variata de articole, atat de incaltaminte, cat si de imbracaminte si accesorii. Cu toate ca moda a evoluat si este in continua schimbare, articolele oferite de acest brand exceptional isi pastreaza esenta si putem spune ca sunt atemporale.

Stiai ca misiunea brand-ului este de a promova stilul urban?

Acestia doresc sa promoveze stilul de viata urban, arta oraseneasca si tineretea. Daca esti o persoana care doreste sa iasa din tipare si sa fie in ton cu moda este necesar sa alegi acest brand. Design-urile originale si modele de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile oferite sunt in trend, iar pe langa aceste caltiati, calitatea superioara nu alsa de dorit.

Datorita faptului ca articlele sunt alcatuite din material naturale confera un avantaj enorm. Precum am precizat anterior, materialul este un element foarte important pe care trebuie sa il luam in considerare cand achizitionam un bun deoarece poate spune foarte multe despre acesta. Materialele sintetice sunt intr-adevar mai ieftine, insa aceste se deterioreaza foarte usor, aspectul articolelor devenind uzat dupa cateva spalari. Bineinteles, daca este alcatuit dintr-un material natural, iar tu nu respecti eticheta unde sunt prezentate instructiunile de curatare, articolul vestimentar se va deteriora. Eticheta are un rol foarte important si va rog sa o cititi cu atentie cand achizitionati un bun si cand doriti sa il curatati.

Cu venirea primaverii este timpul sa iti improspatezi si tu garderoba. Alege produse marca Vans si imbunatateste-ti tinutele cu articole de calitate superioara, cu design-uri uimitoare si modele exceptionale. O colaborare impresionanta avuta de acest brand este cea cu Disney cu ocazia aniversarii personajului prietenos Mickey Mouse.

No Comments

Post A Comment